Projectmanagement Coaching & Training Mind & Body Massage
Home Intake / Planning / Tarifering Eduard Huisman Contact
Eduard Huisman / Business & Body Balance
 

Eduard Huisman (1956)

 

 

Geboren en opgegroeid in Rotterdam was ik al op jonge leeftijd in het weekend te vinden in een van de winkels van mijn ouders, alwaar ik veel plezier beleefde in de omgang met de klant en het verkopen van kleding.


Nadat ik mijn atheneum had beëindigd, ben ik – na enige jaren Rechten gestudeerd te hebben –de marketing ingerold en heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd om meer achtergrondkennis op dat gebied te verkrijgen.


Na mijn eerste stap in de zakelijke wereld van het bankieren, volgden al gauw beleidsmatige taken op het hoofdkantoor, waarbij interbancair overleg en deelname aan projecten steeds vaker aan de orde waren.

 

Ik was steeds de brug en vertaler tussen de markt en de informatietechnologie. Ook stippelde ik paden uit en stelde ik opleidings- en trainingstrajecten samen, zodat men zich in het bedrijf kon voorbereiden op de nieuwe werkwijzen. In die trajecten betrok ik zoveel mogelijk de werknemers van de betreffende bedrijven, zodat ze bij mijn vertrek waren ingewerkt in de nieuwe werkwijze en dan ook begrepen wat er van hen werd verwacht.


Om mijn persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, zorgde ook mijn deelname aan niet-financieel georiënteerde trainingen ervoor dat ik daardoor persoonlijk enorm groeide.
Ook het mij steeds weer inleven in een volledige nieuwe werkomgeving gaf mij energie en een grote dosis werkervaring.


Van huis uit is het organiseren en structureren mij met de paplepel ingegoten. Overzicht houden en toch doelgericht opereren geeft mij juist die energie die nodig is om een project met goed resultaat te voleindigen.

 

Ik werk graag met mensen met diverse culturele achtergronden. Vaak is mijn talenkennis hierbij behulpzaam.

 

De uitgebalanceerde mens

 

Na mijn periode bij grootbanken en in de IT-business consultancy ben ik mijn vaardigheden op het gebied van persoonlijke begeleiding en massage intensiever gaan ontwikkelen.


Al gauw blijkt dat mijn stevige handen meer bieden dan alleen een standaardmassage. Toen ontdekte ik ook, dat ik in staat ben door energieoverdracht te magnetiseren en mensen tot rust en evenwicht te brengen.

Hierdoor voelen velen zich een stuk lekkerder dan voorheen. Sommigen raken van hun pijnklachten af, waardoor de energie weer door hun lichaam kan stromen.

Dit samen met coachingsmethodieken, geeft dat we nu goed uitgerust de toekomst tegemoet kunnen gaan.

 

In de wetenschap, dat de wereld niet alleen fysiek is maar ook spiritueel en de mens zich juist op dat raakvlak bevindt, ben ik van mening dat beide elementen van de mens intensief met elkaar communiceren.

 

Bij een uitgebalanceerde mens zullen zijn of haar kwaliteiten optimaal kunnen worden ingezet.

 

Bij hen waar die balans verstoord is, kan ik bijdragen om hen weer op het spoor te zetten. Dat geldt voor individuen, maar ook voor groepen.

 

Ik krijg energie bij het mede helpen oplossen van problemen van een ander.

 

 

Contact

 

“Een persoonlijke ontmoeting vertelt je meer over jou, mij en datgene wat ik jou of je onderneming kan bieden. Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met je voor meer informatie.”

NEEM CONTACT OP

Balans

 

"Zowel lichaam als geest, zakelijk en privé, hangen met elkaar samen."

LEES MEER

 

 
 
 
Eduard Huisman / Business & Body Balancing | Stationssingel 2 | 3211 BL Geervliet | M 06 25397678 | E info@eduardhuisman.com
© 2014 Eduard Huisman Webdesign: Marc Verburg / Fotografie: Mathijs Hanenkamp