Projectmanagement Coaching & Training Mind & Body Massage
Home Intake / Planning / Tarifering Eduard Huisman Contact
Eduard Huisman / Business & Body Balance
 

Mind & Body Massage

 

In het leven van alle dag, zowel in je werkzame als in je privéleven, komen er behoorlijk wat voorvallen op je pad, die bewust of onbewust je dagelijks functioneren negatief kunnen beïnvloeden, of veel energie van je vergen.

 

We denken dan aan:
• Stress door werk- of privéomstandigheden
• Vermoeidheid door te veel hooi op je vork
• Een voorbereiding op een examen, een belangrijke vergadering of presentatie
• Een ziekte van jezelf of een naaste en een eventueel bijkomend overlijden
• Ervaringen uit het verleden, die je maar steeds weer blijven hinderen of blokkeren
• Of gewoon eens je zelf verwennen en lekker tot jezelf komen

 

Een nare ervaring uit het verleden die niet goed is doorleefd en geen goede plaats in je wezen heeft gekregen, kan mede door magnetiseren een beter hanteerbare plek krijgen, waardoor de hinder die je ervan ondervindt, vermindert of zelfs verdwijnt. Soms zelfs zit die ervaring in de weg of belemmert je bij communicatie of contact met anderen.

 

De massage- en magnetiseringstechnieken van Eduard Huisman Buisiness & Body Balancing geven ontspanning aan lichaam en geest.

 

Vraag gerust om uitleg over hoe dit in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten.

 

Om vast te stellen waar de disbalans zit, gaan we een gesprek aan dat we, eventueel aangevuld door een sessie met massage en magnetisering.

 

Juist door de combinatie van het bespreken en ordenen van gedachten, dilemma's en eventuele blokkades, aangevuld met een gehele of gedeeltelijke massage, krijgen je lichaam en geest de mogelijkheid om te resetten. Magnetisering draagt daar nog eens aan bij.

 

Jouw spieren ontspannen; je mind wordt gereset; je voelt je als herboren.
Maak het eens mee.

 

Massage en magnetiseren zijn als onafhankelijke methodes inzetbaar, maar ook in te passen in businessactiviteiten.

 

 

Helende handen

 

Zicht op Masseren en Magnetiseren

 

“De afgelopen jaren is gebleken, dat mijn handen, naast een warme, stevige en indringende massage, ook in staat zijn om het lichaam ‘te resetten’ en in evenwicht te brengen, ook wel magnetiseren genoemd.
 
Door energieoverdracht komt degene die ik behandel in een soort ‘slaap-waak-toestand’, waardoor spieren en geest zich kunnen ontspannen.
Velen gaan zich hierdoor lekkerder voelen dan voor de behandeling en raken van hun blokkades en pijnklachten af, doordat hun energie weer ongehinderd door het lichaam kan stromen.

Een weldaad voor velen!”

 

 
 
 
Eduard Huisman / Business & Body Balancing | Stationssingel 2 | 3211 BL Geervliet | M 06 25397678 | E info@eduardhuisman.com
© 2014 Eduard Huisman Webdesign: Marc Verburg / Fotografie: Mathijs Hanenkamp